Wil jij weten hoe Zwolse studenten omgaan met eenzaamheid en welke oplossingen er zijn? Check dan Student in Zwolle, een samenwerking met De Stentor.
De vijf goedkoopste lunchplekken in Zwolle
De vijf goedkoopste lunchplekken in Zwolle

De vijf goedkoopste lunchplekken in Zwolle

Als student is je geld geregeld eerder op dan dat de maand voorbij is. Wij hebben de goedkoopste lunchplekken in Zwolle voor je uitgezocht zodat jij tussen het studeren en het betalen van je huur door, tóch nog lekker kunt lunchen.

Stadkamer

Bij Stadkamer kun je tijdens het lezen van een boek of het stampen van dat ene tentamen ondertussen heerlijk lunchen. Al voor vijf euro kun je verschillende belegde broodjes krijgen. Een prima afwisseling dus tussen het harde werken door. 

Bagels and Beans

Net voorbij Museum de Fundatie vind je Bagels and Beans en hier scoor je al diverse zoete bagels voor €3,85 of wat dacht je van een bagel cream cheese voor €4,75. Jij blij en je portemonnee blij. 

Vito’s

Zin om samen met je studiegenoten te lunchen? Ga dan naar Vito’s, hier haal je al een broodje voor acht euro en kun je gezellig bijkletsen met elkaar. Ook wel eens leuk tussen het studeren door. 

BackWERK

Heb je niet veel tijd en wil je toch een heerlijk broodje halen? Bij BackWERK kun je al de lekkerste broodjes halen voor €1,50. Daarnaast kun je ook een kop koffie halen voor €1,00, zo heb jij weer brandstof voor de rest van de dag. 

De Gift City

In de buurt van de IJsselhallen vind je De Gift City. Hier kun je al een lekker 12-uurtje halen voor 7 euro. En een tip van ons: wil je na een lange dag vol met colleges lekker uiteten? Hier haal je al voor 17 euro een driegangendiner.