Wil jij weten hoe Zwolse studenten omgaan met eenzaamheid en welke oplossingen er zijn? Check dan Student in Zwolle, een samenwerking met De Stentor.
De pubquiz van het jaar met de Student in Zwolle
De pubquiz van het jaar met de Student in Zwolle

De pubquiz van het jaar met de Student in Zwolle

Ben je een student, weet je alles over het studentenleven in Zwolle en heb je enige kennis over de financiën van de student? Aankomende maandag 30 mei komt het overgewaaide fenomeen uit Groot-Brittannië ‘de pubquiz’ naar het Vliegende Paard in Zwolle. Een gezellige avond vol muziek, bier, bitterballen, een informatieve maar leuke quiz en interessante sprekers.

Wekenlang hebben de redacteuren van Student in Zwolle zich ondergedompeld in de financiën van de studenten in Zwolle. Van persoonlijke verhalen, tot aankopen en dilemma’s. Er is van alles voorbijgekomen en hier gaan we het maandag 30 mei nog eens met jullie over zullen hebben. De winnaars worden beloond met een te gekke prijs. Geloof ons, daar wil je bij zijn.

De deuren zullen om 19:00 uur opengaan, zorg dat je er op tijd bent zodat je nog een drankje kan drinken voordat de quiz begint! Meld je aan met een groep vrienden, studenten, huisgenoten of je favoriete kroegmaatjes door een mail te sturen naar britneysieben@gmail.com.

Wij zijn benieuwd hoeveel jij weet over de Student in Zwolle! Hopelijk tot maandag.